2019 Januári sikereink

2019.01.19-én Kecskeméten voltunk U11es Kesi Felkészülési Kupán:

Gondoltunk egy merészet és beneveztünk egy kupáraKecskemétre U11es korosztályban. Ki akartuk próbálni magunkat hol is tartunk az ország más régiójának csapataival szemben. Az eredmény önmagáért beszél. Játszottunk 2 csoportmeccset amelyeken nehézkes kezdés után magabiztos győzelmet arattunk (13-7re a Kecskeméti NKSE, 18-11re a Kecskeméti Sportiskola 2. csapata ellen) bejutottunk a döntőbe ahol a Hódmezővásárhely csapatát végtelenül izgalmas meccsen sikerült legyőznünk 12-11re, így megszereztük a kupát, a torna gólkirálya Baumann Réka lett, de az egész csapatnak hatalmas gratuláció! Hajrá Vezérek!

 

2019.02.02. Farsang kupa U10 Tatabánya:

A Kisiskolás bajnokságban nincsen eredményszámítás, de  U10-es fiú csapatunk 2 mérkőzést vívott, melyeken a szülői számítások alapján az egyik mérkőzésen több gólt dobtak mint az ellenfél, míg a másikon kevesebbet. A lány csapatunknak ezen a napon 3 mérkőzést kellett játszania, melyeken 2 szer sikerült több gólt dobni, mint az ellenfélnek, egyszer pedig kevesebbet. A nap végén tehát elmondhattuk, hogy pozitív mérleggel térhettünk haza.

2019.02.16.  Tarjáni Valentin Kupa U9- U10es korosztályoknak:

Tarjánban jártunk ma a Valentin kupa keretében U9- U10 es korosztályos csapatainkkal! Nagyon jól szerepeltek csapataink: 10 mérkőzés 6 győzelem 4 vereség. Számos különdíjban is részesültek játékosaink:
U9es fiúknál Jó Dobronya Kálmán Bence a legjobb mezőnyjátékos, U9es lányoknál Baumann Enikő gólkirály , U10es fiúknál Bánsági Kristóf a legjobb mezőnyjátékos, U10es lányoknál Mázsi Hanna a legjobb mezőnyjátékos, Göncz Zsófia a legjobb kapus díját érdemelte ki! Gratulálunk mindenkinek! Hajrá Vezérek!

Szólj hozzá!